Hotel la Heid des Pairs, Spa, Belgium

Tel. +32 (0) 87 774346 - info@laheid.be

Kadobon Hotel la Heid des Pairs

Bij hotel la Heid des Pairs in Spa kunt u een kadobon bestellen vanaf 50 euro. Een leuk idee voor een geschenk voor de verjaardag van uw lief, voor moederdag, vaderdag of Valentijnsdag. Ook als Kerstgeschenk zal een kadobon van Hotel la Heid des Pairs verrassen! Een kadobon bij hotel la Heid des Pairs bestellen is gemakkelijk. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of ons een e-mail sturen naar onderstaand adres.

Wij maken uw kadobon graag geheel op maat. U kunt een geschenkbon maken voor een kort of lang verblijf, of voor een van onze arrangementen. Zoals een heerlijk uitje met twee overnachtingen en twee entreekaarten voor de Thermen van Spa. Of een tweedaagse kennismaking met het sapvasten, de Detox MiniBreak. Bonbons of  bloemen op de kamer, een lekkere fles Champagne of wijn tijdens uw verblijf? U hoeft ons maar te vragen! Wij verzorgen graag leuke kadobon, een welkom geschenk op maat!

Onderstaande foto's kunnen bij voorbeeld op uw geschenkbon worden afgedrukt. Ook kunnen wij werken met door u aangeleverde foto's op jpeg-formaat. Aarzel niet om even contact met ons op te nemen als u speciale wensen heeft! Contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Hotel la Heid des Pairs, Spa

Hotel la Heid des Pairs, Spa

Een overnachting met bonbons en boeket op de kamer ... vanaf 139 euro

Kadobon voor een verblijf als u de Thermen bezoekt ... vanaf 100 euro

Detox Minibreak bij Hotel la Heid des Pairs

Kadobon voor Detox Minibreak: vanaf 259 euro per persoon